BISTRO G.P. BY GEORGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro G.P. by George. Meer weten? Ontdek meer

14 okt 2022 om 22:13 Goed
6 okt 2022 om 20:31 Er zat zand in het bijgerecht (spinazie). 2x het restaurant gesproken, die konden het niet oplossen. Klachtenformulier Thuisbezorgd ingevuld, nog niets gehoord... Wat een slechte service, nooit meer
20 sep 2022 om 10:41 I asked for no pickles and I go pickles. The food was good tho
19 sep 2022 om 23:26 Eten was superslecht, frietjes ook veel te zout… zonde van mijn geld
8 sep 2022 om 21:20 Lezen blijft moeilijk bij dit restaurant. Als je vraagt zonder …dan krijg je het juist.
4 aug 2022 om 19:31 Steak tartare was niet fijn genoeg gesneden en niet heel smaakvol
30 jul 2022 om 20:17 Eten was lauw en voor de prijs had ik wel wat meer verwacht. Bijgerecht (boontjes) bleek uiteindelijk ongeveer 2 eetlepels groot, maar wel 6,50 per portie. Zelfde geldt voor de frietjes. Kinderburger was klein (2 happen groot) en binnenkant rauw.
29 mei 2022 om 21:04 Cold food, to expensive for delivered quality and restaurant didn’t take in account diet requests.
24 mei 2022 om 19:07 Uitstekend Warm goed op temperatuur Prima. Jammer is dat als je iets negatiefs schrijft,word er niet gereageerd door het restaurant .
28 apr 2022 om 20:44 Nog niet eerder mee gemaakt Frietjes koud! Vlees Koud ! Carpatio wa heerlijk Zeer jammmmer
18 apr 2022 om 20:19 The food was not warm.
15 apr 2022 om 22:57 Ik had gevraagd zonder spek of bacon dit was wel aanwezig op de hamburger jammer..